HOME 2018-06-27T20:43:21+00:00

HEIN A.M. KLAVER KUNSTHANDEL

SPECIALIST IN WERKEN OP PAPIER

Hein A.M. Klaver Kunsthandel heeft inmiddels een historie van 25 jaar. We hebben een passie voor papier rond 1900, maar ook voor schilderijen uit deze periode. U bent van harte welkom in Baarn  Lees meer over Hein Klaver.

Muzee Scheveningen koopt olieschets van Isaac Israels aan

Muzee Scheveningen heeft afgelopen week een olieverfschets van Isaac Israels (1865-1934) aangekocht waarop twee Scheveningse jonge vrouwen in dracht staan afgebeeld. Fine Art Consultant drs. Jim van der Meer Mohr – tevens lid van de schilderijenadvies-commissie van Muzee – zag het schilderij dit voorjaar in onze stand op de kunstbeurs Art Breda. Het werk vormt een belangrijke aanvulling op de museale collectie van Muzee Scheveningen. De aankoop werd mogelijk door financiële steun van de Stichting Van Rees-Klatte, de M.A.O.C. Gravin van Bylandt Stichting, De Frans Mortelmans Stichting, het Hendrik Muller Fonds en de Stichting Donateurs Muzee Scheveningen. Lees er meer over op onze nieuwspagina!

Wij bedanken Muzee Scheveningen voor de aankoop en feliciteren hen met deze prachtige aanwinst in de collectie. Het schilderij hangt al op zaal dus ga het bekijken!

VOOR U GESELECTEERD