HOME 2018-10-03T15:41:11+00:00

HEIN A.M. KLAVER KUNSTHANDEL

SPECIALIST IN WERKEN OP PAPIER

Hein A.M. Klaver Kunsthandel heeft inmiddels een historie van 25 jaar. We hebben een passie voor papier rond 1900, maar ook voor schilderijen uit deze periode. U bent van harte welkom in Baarn  Lees meer over Hein Klaver.

Najaarstentoonstelling ‘Natuurtalent!’

Botanische tekeningen van toen en nu, werk uit onze eigen collectie en hele bijzondere sieraden, met de natuur als verbindende factor.

Ga naar de pagina Natuurtalent op onze website voor uitgebreide informatie over de tentoonstelling, de exposanten en een impressie van de kunstwerken.

Wij tonen het uiterst verfijnde hedendaagse werk van 6 leden van de Vereniging van Botanisch Kunstenaars Nederland, gecombineerd met kunstenaars uit onze eigen collectie. Denk bijvoorbeeld aan natuurliefhebbers Theo van Hoytema en Maurits van der Valk, maar ook vroege botanische tekeningen van 18e eeuwse kunstenaars als Pieter van Loo en Hermanus de Wit.
Gastexposant is ook juwelenontwerper Iris Nieuwenburg, opgeleid in Schoonhoven en aan de Rietveld Academie. Zij exposeert haar beeldschone sieraden. Iris heeft reeds vele (inter)nationale exposities op haar naam staan en haar werk is aangekocht door diverse musea wereldwijd.

Dick Smit, botanisch tekenaar, lid van de VBKN en voormalig Hoofd Vormgeving aan de Faculteit Biologie van de Universiteit van Utrecht, houdt het openingswoord.

Wanneer?
Het openingswoord vindt plaats op zaterdag 6 oktober om 15 uur. Fijn als u via onze email info@heinklaver.nl  bevestigt of u tijdens de opening aanwezig zult zijn.
Zondag 7 oktober en vrijdag 12 t/m zondag 14 oktober van 12 tot 17 uur.

Waar?
Hein A.M. Klaver Kunsthandel
August Janssenweg 7
3742 RX Baarn

VIND Magazine schreef een mooi artikel over de tentoonstelling. Lees het HIER

VOOR U GESELECTEERD