De verkooptentoonstelling De Hoed en De Kunst tijdens het Valentijnsweekend 2016 in Baarn was een groot succes. Wij organiseerden deze expositie samen met Herma de Jong Hat Design. Zij behoort tot Nederlands bekendste ontwerpers. Haar ontwerpen, van couture tot casual, worden gekocht door een brede groep vrouwen, onder wie leden van het Koninklijk Huis en politica. Ook het Gemeentemuseum Den Haag heeft een hoed van Herma aangekocht. Zij bewijst met haar hedendaagse collectie dat de hoed nooit uit het modebeeld is verdwenen. Sterker nog, de hoed is weer helemaal hot en trendy! Wij toonden tekeningen, aquarellen en pastels, vol speelse hoeden, petten, mutsjes, hoofddoeken. In totaal 34 stuks.

Het onderwerp van de tentoonstelling sprak aan, dat werd al snel duidelijk. Niet alleen kregen we aandacht in de geschreven media, er zijn ook TV opnamen gemaakt. Daar zijn we best trots op!