Van 27 mei t/m 4 juni 2023 organiseren wij in Baarn een verkoopexpositie rond het werk van de hedendaagse kunstenaar Laura Blömer. Zij studeerde in 2018 af aan de Wackers Academie in Amsterdam en exposeert regelmatig solo- en in groepsverband. Onder andere in het Singer Museum ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van Kunstenaarsvereniging ‘Laren-Blaricum’ in 2022.

Als voormalig direnarts en nu als beeldend kunstenaar nemen dieren een speciale plaats in binnen haar werk,. Ze respecteert de eigenheid van het dier en brengt dat in beeld. Ze romantiseert niet. Katten intrigeren haar, maar ook honden, vogels, koeien, vossen, geiten en insecten.

Kom vooral kijken naar haar werk tijdens de verkoopexpositie, u zult onder de indruk zijn!
De digitale versie van de uitnodigingskaart vindt u HIER.

Openingstijden:

Zaterdag 27 t/m maandag 29 mei (Pinksterweekend) en zaterdag 3 t/m zondag 4 juni van 11 tot 17 uur. Doordeweekse dagen op afspraak.