HEIN A.M. KLAVER KUNSTHANDEL

SPECIALIST IN WERKEN OP PAPIER EN SCHILDERIJEN ROND 1900

Hein A.M. Klaver Kunsthandel heeft inmiddels een historie van 29 jaar. We hebben een passie voor werken op papier en schilderijen uit de periode 1880 – 1940.
Wilt u meer weten over onze kunsthandel in Baarn, onze publicaties en nieuwsbrieven? Op de pagina Over ons leest u er alles over.
Ook leuk om te lezen is onze Nieuwspagina met het laatste nieuws over tentoonstellingen, bijzondere verkopen en beursnieuws.
En bekijk onze agenda voor de openingstijden en evenementen.

JAAP MIN IN BAARN!

U bent u van harte welkom in onze kunsthandel in Baarn om op uw gemak onze collectie te bekijken. Wij zijn geopend op afspraak.

Op dit moment zijn wij bezig met de voorbereiding van een verkoopexpositie in onze kunsthandel in Baarn rondom de Bergense schilder Jaap Min (1914 – Bergen – 1987).

Van vrijdag 18 t/m zondag 20 juni en vrijdag 25 t/m 27 juni van 11 tot 17 u. Meldt u zich van te voren aan?

Het gebeurt sporadisch dat er werken rechtstreeks uit de nalatenschap van de Bergense schilder Jaap Min (1914 – Bergen – 1987) verkocht worden.
Wij presenteren een prachtige selectie aquarellen, gouaches en schilderijen. De collectie is samengesteld in nauw overleg met de kinderen van Jaap Min.

De tentoonstelling ‘Wat zich schildert tussen polder en duin’, in het Museum Belvédère in de zomer van 2019, oogstte lovende kritieken.
‘Jaap Min is tegen alle stromingen in blijven schilderen in zijn eigen expressionistische stijl’, de ongewone kleuren nodigen uit om eens lekker rond te banjeren tussen koeien, sloten en bomen’ (Trouw 4 juni 2019)

Uitgebreide informatie over de verkoopexpositie van Jaap Min vindt u op onze Nieuwspagina.

Heeft u zich nog niet aangemeld voor onze nieuwsbrief. Vul dan nu het aanmeldingsformulier in. U ontvangt dan automatisch uitnodigingen voor al onze evenementen en wetenswaardigheden over kunstenaars die wij in collectie hebben.
En volgt u ons al op Instagram?

VOOR U GESELECTEERD