HEIN A.M. KLAVER KUNSTHANDEL

SPECIALIST IN WERKEN OP PAPIER EN SCHILDERIJEN ROND 1900

Hein A.M. Klaver Kunsthandel heeft inmiddels een historie van 29 jaar. We hebben een passie voor werken op papier en schilderijen uit de periode 1880 – 1940.
Wilt u meer weten over onze kunsthandel in Baarn, onze publicaties en nieuwsbrieven? Op de pagina Over ons leest u er alles over.
Ook leuk om te lezen is onze Nieuwspagina met het laatste nieuws over tentoonstellingen, bijzondere verkopen en beursnieuws.
En bekijk onze agenda voor de openingstijden en evenementen.

KOM ONZE NIEUWE AANWINSTEN BEKIJKEN!

Van 30 donderdag september tot zondag 3 oktober houden we vier dagen open huis. We tonen onze nieuwste aanwinsten, als preview in de aanloop naar PAN Amsterdam die van 14 tot 21 november zal plaatsvinden in de RAI.
U bent van harte welkom van 11 tot 17 uur. Om teveel drukte op hetzelfde moment te vermijden is het fijn als u ons van te voren laat weten wanneer u van plan bent te komen. Maar een spontaan bezoek is gelukkig ook geen probleem meer.

Heeft u de verkoopexpositie rondom de Bergense schilder Jaap Min (1914 – Bergen – 1987) die wij in juni organiseerden gemist? Op de kunstenaarspagina in de huidige collectie ziet u de werken die nog beschikbaar zijn. Uitgebreide informatie over de verkoopexpositie van Jaap Min vindt u op onze Nieuwspagina.

Heeft u zich nog niet aangemeld voor onze nieuwsbrief. Vul dan nu het aanmeldingsformulier in. U ontvangt dan automatisch uitnodigingen voor al onze evenementen en wetenswaardigheden over kunstenaars die wij in collectie hebben.
En volgt u ons al op Instagram?

VOOR U GESELECTEERD