HEIN A.M. KLAVER KUNSTHANDEL

SPECIALIST IN WERKEN OP PAPIER EN SCHILDERIJEN ROND 1900

Hein A.M. Klaver Kunsthandel heeft inmiddels een historie van 29 jaar. We hebben een passie voor werken op papier en schilderijen uit de periode 1880 – 1940.
Wilt u meer weten over onze kunsthandel in Baarn, onze publicaties en nieuwsbrieven? Op de pagina Over ons leest u er alles over.
Ook leuk om te lezen is onze Nieuwspagina met het laatste nieuws over tentoonstellingen, bijzondere verkopen en beursnieuws.
En bekijk onze agenda voor de openingstijden en evenementen.

LET OP: Door onderhoud aan onze website zijn de uitgebreide zoekfunctie onderaan elke pagina en het zoeken via het vergrootglas tijdelijk buiten gebruik. Onze excuses hiervoor!

Kijk u bij Recente Aanwinsten en Huidige collectie per kunstenaar om een werk te selecteren. Onder elk kunstwerk vindt u zogenaamde tags waaraan het kunstwerk is gerelateerd, bijvoorbeeld de stroming. Als u op zo’n tag klikt dan ziet u alle kunstwerken op een rij die bij de tag horen. Zo kunt u toch op thema zoeken op de website.

ALLE GOEDS VOOR 2022!

Met elkaar maken we er wat van. Blijf gezond en gelukkig! Geniet van de dingen die gewoon kunnen en laten we hopen dat in 2022 corona steeds meer beheersbaar wordt. Om met de woorden van dichteres Judith Herzberg te spreken:

‘Nu alles is zoals het is geworden,
nu alles is zoals het is,
komt het, hoewel misschien,
hoewel, tenslotte nog in orde’

Weet u welkom in Baarn waar wij u met alle plezier in een rustige ambiance ontvangen.

Heeft u zich nog niet aangemeld voor onze nieuwsbrief. Vul dan nu het aanmeldingsformulier in. U ontvangt dan automatisch uitnodigingen voor al onze evenementen en wetenswaardigheden over kunstenaars die wij in collectie hebben.
En volgt u ons al op Instagram?

VOOR U GESELECTEERD